V aleriana

Tervetuloa

Valeriana on Orivedellä sijaitseva yksityinen kilpa- sekä jalostustalli, jonka omistavat Tino, Jasu ja Sulo Lakkahalla. Kaikki kolme veljestä ottavat osaa tallin ylläpitämiseen, vaikka paperilla usein lukeekin 30 vuotiaan Tinon nimi, hänen ollessa kolmikosta vanhin. Pojilla on myös serkkutyttö Lili, joka asuu parhaillaan lähipiirissä ja auttaa veljeksiä. Jokaisella on omat hevoset, joita he ratsastavat ja kisaavat, toiset aktiivisemmin kuin eräät.
25 vuotias Jasu tuuppaa ottamaan asiat hieman muita rennommin, eikä häntä ehkä näe kisapaikoilla yhtä tiuhaan. Sen sijaan 20 vuotias Sulo roikkuu isoveljensä Tinon perässä, aina niin pitkälle kuin kykenee.
Tallina Valeriana on semi hieno, sitä rakennettaessa vuonna 2018, haluttiin panostaa varsinkin käytännöllisyys, materiaali ja värivalintoihin. Tallissa on tilaa 26 hevoselle ja se riittää veljeksille oikein hyvin. Tino on puhtausfriikki, Jasu allerginen ties mille kaikelle ja Sulo rakastaa kukkia ja maisemointia, joten voitte uskoa kun sanotaan, että paikka on siisti kuin mikä. Vaikka Valeriana onkin päältäpäin tiptop, on meininki silti rento. Jokainen veljistä on yleisesti ystävällistä, kohteliasta ja hauskaakin seuraa, annamme kuitenkin paras vitsiniekka tittelin suosiolla Sulolle.
Lakkahallat omistavat melko laajasti maata myös pihapiirin ulkopuolelta ja he ovat alkaneet tallata lähimaastoon kivoja reittejä. Vaihtoehtoja on monia, voit lähteä pellolle laukkaamaan, metsään käppäilemään tai rannalle uittamaan, mikä nyt sopii sielullesi.


Tino
Virtmarjahilla@gmail.com + vrl-14810

VRL Pkk Ev kv Yla Erj Krj

Ansamaa Auburn estate De Civitate Deorum lE MANOIR de schepper stall lumos

Tallin hevoset

0P GG Blueprint FN
0P DÖLE Nefelibata
0P WESTF Terracotta Feels
0P WESTF Anastasia
1P WESTF Valerianan Safeyya
0P XX Reflect Me Better
0P AH He iti te mea hanga PP-MVA
3P FWB Kastanjan Tigrina
PS FWB M.B. Clementine
PS HANN Calypso Cas EV-II
1P HOLST Starling KTK-III
2P OLD Oldfinion Idalina
1P SF Chianti d´Béni
0P AT Chikage
2P AT Deryan Bahira
3P AT Valerianan Jedidah