Deadly Seven Lumos

Saavutukset

PERUSTIEDOT HEVOSPASSI
Rotu, sukupuoli Suomalainen puoliverinen, ori
Syntynyt, ikä 24-09-2013, M Layouts / raitatossu.net/mayflower
Säkäkorkeus, väritys 170cm, tummanruunikko
Painotus, koulutustaso Kouluratsastus, Grand Prix
Rekisterinumero VH20-031-0177 - PKK3721
Omistaja Jasu Lakkahalla (VRL-14810)
Kasvattaja Stall Lumos (VRL-01436)
Sijainti Valeriana
JÄLKELÄISINFO ARVO
Seven ottaa vastaan 3-polvisia puoliveritammoja, ota yhteyttä keskustassa tai sähköpostilla.
o/t. Varsan nimi, s. 00-00-0000 (e. hevonen)
Syyskuun tilaisuus 2020
Valio Ori
19+21+22+19.5, ka: 20.375p

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor. Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et sem. Proin interdum maecenas massa turpis sagittis in, interdum non lobortis vitae massa. Quisque purus lectus, posuere eget imperdiet nec sodales id arcu. Vestibulum elit pede dictum eu, viverra non tincidunt eu ligula.

SUKUTAULU
i. Elliot Leya
VIP MVA, Finest, KTK-II
fwb, 165cm, prn
PKK803
ii. LNZ Almost Easy
fwb, 166cm, trn
iii. Russian Roulet
iie. Glamorous Lydia
ie. Odessa Luned
KTK-II
fwb, 163cm, rt
iei. Alberic ING
iee. Guinevere
e. Departed Bride Lumos
fwb, 168cm, mkrj
VH13-031-0038
ei. Dead Silence WH
VIP MVA, Finest, KTK-II, KRJ-I, YLA2
fwb, 167cm, m
eii. Arafax VPA-I
eie. Black Tears VPA-II
ee. Relan Harmonia
VIP MVA, Finest, KTK-II, KRJ-II
fwb, 170cm, rtkrj
eei. Thanatos VIP MVA Fn, KTK-I, KRJ-I
eee. Salome VIP MVA Fn, KTK-II
Elliot Leya - LNZ Almost Easy - Russian Roulet
PKK NÄYTTELYT
00-00-00 Paikka Luokka Tuomari Tulos
Sanalliset
JAOKSETTOMAT KILPAILUT
04-07-20 Storywoods Dressage Cup Intermediate I 1/13, 83,80%
18-07-20 Storywoods Dressage Cup Intermediate I 2/13, 75,00%
01-08-20 Storywoods Dressage Cup Intermediate I 6/12, 66,80%
15-08-20 Storywoods Dressage Cup Intermediate I 8/12, 64,00%
Palkinnot

Kilpailee porrastetuissa hevosen tulokset vrl profiilissa.
Tarinahevonen päiväkirja foorumilla.

Valmennukset

16-08-20 Kouluvalmennus
Kirjoittanut Minni, Storywoods

Koska aloitus sattui ajankohtaan, jossa tapahtumaa on enemmän kuin laki sallii, pidettiin homma helppona Lakkahallalle ja ensimmäinen sponsorivalmennus pidettiin miehen omalla tallilla. Jasu ja Seven olivat jo valmiina kentällä ja mies oli verrytellytkin ratsunsa valmiiksi joten pääsimme suoraan asiaan. Vaikka ratsukon taso olikin jo korkeimmalla tasolla, ei perusasioita voi silti olla ikinä hiomatta liikaa.

Löydettyäni hyvän paikan kentän keskeltä ja ohjeistin miestä keräämään ohjat paremmin tuntumalle. Kerroin samalla ratsukolle ensimmäisen tehtävän, joka oli niinkin vaikea kuin pysähdys joka toiselle kirjaimelle. Vaikka tehtävä saattoi kuulostaa helpolta ja simppeliltä, ei se lopulta ollutkaan ihan niin helppo ja simppeli. Alkuun Jasu joutui pyytämään Seveniltä todella selkeästi pysähtymisiä ja selkeästi se lisäsi alkuun orin kierroksia. Muutaman yrityksen, sekä parin vinkin jälkeen mies ja orinsa pääsivät yhteisymmärrykseen ja kierros kierrokselta Jasun tarvitsi tehdä aina vain pienempiä ja pienempiä vihjauksia ratsulleen saadakseen sen pysähtymään. Kun Jasu onnistui tehtävässä molempiin suuntiin, sai mies siirtää ratsunsa raviin.
Ravin temmon ollessa rauhallista ja tasaista, jatkettiin käynnistä tuttua tehtävää, muuttaen sitä kuitenkin niin että nyt pysähtymisen sijaan haettiin alkuun vain mahdollisimman siistejä ja eleettömiä siirtymiä käyntiin. Jasu oli ilmeisesti tehnyt jonkinasteisia ahaa elämyksiä omasta ratsastamisestaan ja ratsustaan, sillä mies sai Sevenin toimimaan kokoajan paremmin ja muutaman kerran jälkeen siirtymisiä käyntiin ei enää edes huomannut.

Tehtävän sujuessa Jasu sai siirtää Sevenin käyntiin ja antaa orilleen pidempää ohjaa. Jasun antaessa Sevenin kävellä kävimme miehen kanssa pienen välikeskustelun, ennen kuin toinen sai kerätä ohjat uudelleen ja hakea orinsa tahdikkaaseen käyntiin. Kun Sevenin käynti oli taas tahdikasta ja hyvää, sai mies yrittää hakea mahdollisimman siistejä ja sulavia ravisiirtymiä. Kun ratsukko sai siistihkön siirtymisen molempiin kierroksiin, jätettiin valmennus siihen ja ratsukko sai kotiläksyksi yrittää tehdä samoja tehtäviä aina satunaisesti.

01-08-20 Sponsorisopimus
Kirjoittanut Minni, Storywoods

Jasu Lakkahalla ei todennäköisesti edes tiennyt millaisen tutkinnan alla tuo oli verrytellessään Deadly Seven Lumos:ia tulevaa starttia ajatellen. Oikeastaan mies oli ollut tarkkailun alla siitä asti kun tuo oli saapunut paikalle. Miestä tutkiva henkilö sulautui kisapaikalle kuin kala veteen, olihan tuokin itse kisavaatteissa ja vaikka olisikin puhunut äidinkielellään, olisi tuo silti sulautunut joukkoon.
Mies piti siitä, mitä oli nähnyt tähän mennessä ja mitä tuo muisti nähneensä parin aikaisemman viikonlopun aikana. Miehen ratsu liikkui mukavan näköisesti ja ratsastus oli sujuvaa, vaikka olihan siellä tietenkin huomattavissa kohtia, jotka eivät sujuneet hyvin lähemmässä tutkinnassa, mutta kaukaa katsottuna näyttivät hyviltä. Lakkahallaa tutkiva antoi katseensa vaihdella ratsastajasta ja tuon toiminnasta ratsuun ja sen liikkumiseen, sekä apuihin reagointiin, kuin koko pakettiin. Mielipiteen muodostaminen ei ollut vaikeaa ja tuo oli tiennyt jo pitkään vastauksen kysymykseen, joka tuolle tultaisiin esittämään privaatisti, heti kunhan kisat oltaisiin vain saatu pakettiin.
Neljäkymmentä viisi minuuttia myöhemmin tuo samainen mies, tällä hetkellä farkkuihin ja ruutupaitaan, sekä itselleen epätyypillisesti lenkkareihin sonnustautuneena ja tuota noin parikymmentä senttiä lyhyempi, siististi pukeutunut nainen lähestyivät Lakkahallaa pitkin tallin käytävää.

”Jasu Lakkahalla?” Nainen puhutteli miestä.
”Juu?” mies vastasi hieman ihmetellen mistä olisi kyse.
”Sä olit hakenut sitä sponsoriratsukon paikkaa. Me ollaan Trevorin kanssa luettu kaikki hakemukset lävitse ja pyysin Treviä pitämään kandidaatteja silmällä ja katsomaan vähän, että kuka olisi sen suosikki, samalla kun mä tein saman valinnan. Long story short, käytiin lyhyt ja yksimielinen keskustelu, jonka perusteella haluttaisiin tarjota sulle sponsoriratsukon paikkaa, jos olet siitä vielä kiinnostunut” brunette lopetti pitkän ja polveilevan selvityksen.
”Kyllähän se vielä kiinnostaa” Lakkahalla vastasi antaen katseensa liikkua tallin edustajissa.
”Okei. Siinä tapauksessa tuu käymään tuolla toisen tallin toimistossa kun kerkeät, niin allekirjoitetaan paperit. Mut mun puolesta tervetuloa meidän sponsoriratsastajaksi” nainen tarjosi kättään kättelyyn, johon edessään seisova mies tarttui varmalla puristuksella. Varttia myöhemmin nimet olivat papereissa ja näin ollen kaikki oli virallista.