V alerian a

Calypso Cas

EV-ii

Coco on vuotias Hannover, tamma.
Korkeutta 167cm ja väritykseltään ruunikonkimo.
Esteratsastus painotteinen, tasolla 150 cm.
Omistaa Sulo Lakkahalla (VRL-14810), kasvattanut Caswell Stud.

VH00-00-0000

59. Estevarsojen Laatuarvostelu, EV-II
5 + 10 + 3 + 2 + 2 + 4 = 26p

Coco olisi voinut pistää enemmän parastaan arvostelu tilaisuudessa, vaikka tulos olikin lopulta ihan tyydyttävä. Tamma oli hermostunut irtohypytyksessä, mikä laski pisteitä. Liikkeistään se oli yllättäen hieman jäykkä, selvästi hieman ärsyyntynyt jostain. Coco oli arvosteluhetkellä 3 vuotias.

Cocon saapuessa Valerianaan, oli koko tallinväki kerääntynyt pihamaalle pällistelemään. Kaikkia kiinnosti nähdä, miltä tyttö näytti nyt, kun sen karva oli alkanut jo kasvattajan mukaan kimoutua. Tuota prosessia kun oli hauska seurata. Tamma oli tullessaan hieman varovainen ja jäi usein haaveilemaan omiaan. Pikkuhiljaa se alkoi kuitenkin avautua ja tutustui pihan kissaan, jonka kanssa on nykyään best buddies.
Cocossa oli heti alkuun sitä jotain, kaikki taivastelivat kuinka tästä tytöstä tulisi kasvamaan vielä varma ja eloisa estehevonen. Coco tulisi varmasti kulkemaan menestyksen tietä vanhempiensa jalanjäljissä, se vain tarvitsisi ratsastajan, joka osaa tuoda tamman parhaat puolet hyvin esille ja rohkaisee tätä tarvittaessa.

Coco on luonteeltaan melko utelias ja nopeasti oppiva, sen kanssa on helppo ja kiva touhuta. Tamma viettää jonkin verran aikaa muiden hevosten seurassa, mutta huomasimme melko nopeasti sen viihtyvän hyvin myös yksikseen, eikä tamma hermostu pitkillä ajomatkoillakaan trailerissa, vaikka olisi ihan yksin. Tosin heti jos ruoka on vähänkään myöhässä, tulee kaviota karsinan oveen melko nopeasti. Tammalla on ihan mahdoton ruokahalu, se on tallin yksi ainoista hevosista, joka pitää meteliä odottaessaan ateriaa.
Coco on sellainen hevonen, jonka uskaltaa antaa ratsastettavaksi, että hoidettavaksi myös kokemattomammille. Tamma on peruskiltti, lapsirakas ja yleensä kaikkien kaveri. Ylimääräisiä motivaattoreita ei tarvita, sillä Coco liikkuu erinomaisesti myös omalla moottorillaan. Se rakastaa hyppäämistä ja laukka on kauniin tahdikasta ja voimallista, mikä tekee selässä istumisesta miellyttävän keinahtelevaa ja pehmeää. Coco on hurmaava ja huolellista työtä tekevä hevonen, joka osaa tehdä tiukan paikan tullen hyviä päätöksiä itsekin, ellei ratsastaja ehdi reagoida. Tällainen hevonen on juuri täydellinen kilpakumppani ja opetushevonen, kaikin puolin miellyttävä ja näyttävä tamma.

Kilpailee porrastetuissa tulokset vrl profiilissa.
Jälkeläiset 0kpl

Villit tulokset

2021 kisakausi

19/04/21    Hartroof Areena, Spring season open, 140cm    10/12 (16vp)
00/00/00    Kisapaikka, Kilpailu, Luokkataso    0/0 (0vp)
00/00/00    Kisapaikka, Kilpailu, Luokkataso    0/0 (0vp)

2022 kisakausi

00/00/00    Kisapaikka, Kilpailu, Luokkataso    0/0 (0vp)
00/00/00    Kisapaikka, Kilpailu, Luokkataso    0/0 (0vp)
00/00/00    Kisapaikka, Kilpailu, Luokkataso    0/0 (0vp)

Valmennukset

00/00/00
Dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus imperdiet, nulla et dictum interdum, nisi lorem egestas vitae scelerisque enim ligula venenatis dolor.

i. Cold Lime Cola Ark
hann, trn, 169cm
VIR MVA Ch, KTK-I, EV-II

ii. Cold Night Clover
Ch, KTK-II, EV-II, QS

ie. Gingerlemon v. Helmwald
hann, rn, 168cm

e. Verso Alyssum
hann, rn, 167cm
EV-II

ei. Kruunun Corduroy
Ch, KTK-II, ERJ-II, FC
ee. Brokeback Annabelle Lee
hols, rn, 168cm