el Benazir

Tervetuloa egyptiin

Muinaisen egyptin ja hieman myös antiikin kreikan inspiroima el Benazir toimii niin virallisena virtuaalitallina, kuin omana salaisena fantasia maailmanaan. Talli sijaitsee Benazirin valtakunnan kuninkaallisen palatsin yhteydessä. Ollen myös täysin eri ulottuvuudessa jossain päin Egyptiä, piilossa tavalliselta kansalta. Täällä ihmiset ja puoli-ihmiset elävät omassa yhteiskunnassaan, joka pitää sisällään useita eri kuningaskuntia.

Tarina keskittyy seuraamaan nuorta naista nimeltä Amunet Zahran, joka on Benazirin valtakunnan prinsessa. Milloin Amunetin on aika astua parrasvaloihin, tälle tuiki tuntemattoman puolison vierelle, jossain uudessa valtakunnassa? Vanhemmat eivät ole vielä ottaneet asiaa puheeksi, vaikka kaksi vuotta nuorempi pikkusisko Nenet hallitsee jo miehensä kanssa viereistä Omairan kuningaskuntaa. Ja isoveli Horus havittelee paikkaa kuninkaaksi minkä ehtii.

Marjahilla, VRL-14810
virtmarjahilla@gmail.com


Haluatko sinäkin kirjoittaa tarinoita ja piirtää kuvia liittyen tähän maailmaan?
Se onnistuu luomalla jonkun oman sivun tai blogin, jonne julkaiset ne. Linkitän mielelläni kaikki tällaiset el Benazirin blogiin! Voit vapaasti keksiä itsellesi joko ihmis tai ihmis-eläin hahmoja ja kirjoittaa kuten tahdot. Saat vapaasti ja rohkeasti käyttää luomaani maailmaa ja tekemäni kartan alueita/valtakuntia. Ota esimerkkinä vaikka joku vapaana oleva valtakunta (= kaikki muut paitsi Benazir, Omaira, Nargisa tai Barham) ja luo sinne hallitsija/prinsessa/prinssi/armeijan päällikkö tai mitä ikinä keksitkään :)

Asukkaat

rt & skp Nimi Suku painotus palkinnot
ox ori el Sihr 0 Show askellajiratsastus
ox ori Qutaiba 0 Show askellajiratsastus
ox tamma al Habibi 0 Show askellajiratsastus
ox tamma Ziyadah 0 Show askellajiratsastus

Kasvatin rekisteröintiohje
Syntymämaa Egypti
Kasvattajanimi (pääte) al Benazir
Kasvattajatalli AZIR3741
Kasvattaja VRL-14810

Hevosvälitys
trn ox o. Farozaan
rnvkk ox t. Yaqeen

© ULKOASU JA SISÄLTÖ MARJAHILLA, ELLEI TOISIN MAINITA. VIRTUAALITALLI. Virtuaalihevonen.