el Benazir

Maailman esittely

Eletään aikakautta ~1300 eaa. Maailmasta löytyy hieman magiaa, mutta se esiintyy lähinnä taikaesineiden, tai vaikkapa toivomus- tai nuoruudenlähteen muodossa. Egyptiä muistuttava fantasiamaailmamme on jakautunut 10 erikokoiseen valtakuntaan. Benazir on yksi suurimmista ja sitä hallitsee parhaillaan päähenkilömme Amunetin isä Zahur Zahran joka on jo ylittänyt 65 ikävuoden. Amunetin 28 vuotias isoveli Horus hykertelee kuitenkin jo mielissään, sillä tämän kruunajaiset ovat vain ajan kysymys. Amunet joka tarinan alussa on 23 vuotias, omaa myös 21 vuotiaan pikkusiskon Nenetin, joka hallitsee viereistä Omairan valtakuntaa. Hallitsija perheellämme on myös tietysti lempeä, 54 vuotias äiti Dendera.

Välit eri valtakuntien välillä ovat pääosin rauhaisat, toisinaan syntyy kiistoja, mutta kaikesta on jo hyvän aikaa saatu sovittua lähinnä pelkällä sanaharkalla. Kuitenkin Nargisa ja Elysian sotivat tuon tuostakin, eikä sopua tunnu löytyvän. Barham yrittää parhaansa mukaan pysyä puolueettomana, vaikka Nargisan hallitsija onkin kuninkaan serkku.

Voisin seuraavaksi kertoa hieman eri kansalaisista, sillä tässä maailmassa ei ole pelkästään tavan ihmisiä, vaan myös ihmis-eläin hybridejä. Osalla on enemmän ihmismäisiä piirteitä, kuin toisilla. Osa voi kuitenkin olla hyvinkin - mitä tahansa - eläintä muistuttava. Jokainen on kuitenkin saman arvoinen ja kunnioitettu, eikä maailmassa ole ongelmaa syrjinnän suhteen. Tietysti samanhenkiset ja oloiset henkilöt ajautuvat helposti asumaan lähemmäs toisiaan ja muodostavat ryhmiä. Tyypillisin hybridi muoto on henkilö, jolla on ihmisen alavartalo ja melko eläimellinen ylävartalo sekä kokonaan eläimen pää. Taikka tällä on kokonaan ihmisen vartalo, mutta eläimen pää.

© ULKOASU JA SISÄLTÖ MARJAHILLA, ELLEI TOISIN MAINITA. VIRTUAALITALLI. Virtuaalihevonen.