Welcome to Arcane

Arcane - 'understood by few; mysterious or secret.'

Tervetuloa Arcanen talleille, hollantiin. Meitä on täällä yhteensä kuusihenkinen perhe, joista jokainen haluaa kantaa kortensa kekoon barokkirotujen kasvatuksen suhteen. Olemme Prinsenit ja omistamme suuren Arcane nimellä kulkevan tallin.
Perheeseen kuuluu tarkemmin jo harmaantuva isä Edwin sekä tämän lempeä puoliso ja lasten äiti Bibiana. Lapsista vanhin on Arthur, 32 vuotta, mutta hyvänä kakkosena perässä tulee 29 vuotias Damien. Perheen tytöt ovat 27 vuotias Denise sekä 23 vuotias Rosalie Prinsen.

Prinsenin perhe on hyvin kilpailuhenkinen ja perheenjäsenet ovatkin usein nahistelemassa siitä, kenen hevonen on hienoin tai parhaiten koulutettu ja no milloin mistäkin. Laskuista pois jää kuitenkin usein Bibiana, joka ei sen kummempia enää tavoittele, vaan huolehtii lähinnä Arcanen paperitöistä. Isä Edwin ei halua päästää irti nuoruusvuosiensa tahdista, vaan reenaa edelleen tallin hevosia, perheensä mielestä vähän turhankin kovaa.
Edwin on myös isänä vaativa, hän on aina ollut, mikä on myös vaikuttanut lapsiin. Jatkuva parantamisen tavoittelu ja kilpailujen voittamisen tahto on vienyt perheen pitkälle, mutta se on myös aiheuttanut katkeruutta, kateutta, vihaa, surua ja pettymyksiä perheen jäsenten välille. Loppupeleissä perhe on kuitenkin yhtenäinen ja vahva, heistä jokainen puolustaa toistaan tarvittaessa.
Arcane keskittyy kasvattamaan barokkirotuja ja niistä pääosin puhdasrotuisia lusitanoja, andalusioita, lipizzoja sekä friisiläisiä. Sivussa pyörii myös pienimuotoinen shirekasvatus.

Marjahilla, VRL-14810
ARCA6789 — peukuta talliammesiirry foorumille


 Arcane is a Finnish simstable that breeds baroque horses. We focus on lusitanos, pres, lipizzas and friesians. We also have a few shire horses. We are happy to work with foreign simstables, please email me if you are interested in a foal, our stallions or other kind of collaboration. — poronhoitoyhdistys@gmail.com
Arcanen hevoset kilpailevat paljon historiallisissa lajeissa. Niihin voit tutustua tarkemmin yhdistyksen sivuilla, klikkaamalla allaolevaa vHRY:n banneria. Pyrimme järjestämään sen alaisia kilpailuja aina kun aikaa on.

Olemme Dragon Age Estaten yhteistyötalli, toivottavasti vierailet heidänkin sivuilla. Suosittelemme tutustumaan myös Yeguada Alta Doceen, Baroque Alvianoon, Cliché Baroqueen, Aramore Baroquesiin, Aquamarine Warlandersiin ja Zen Estateen jotka myös kasvattavat barokkirotuja.
Myös seuraavilta talleilta löytyy barokkirotuja. Namyshill, Scuderia Sierra, Chinet Ranch sekä Hukkapuro.

ulkoasun © VRL-05175    |    sivupalkin kuvan © Karin Leuthardt (Lupa)    |    virtuaalitalli    |    virtuaalihevonen